Nye Mustang Mach-E GT: Et råskinn av en elbil!

Tilbud varer til: 31.03.2022

Nye Mustang Mach-E GT: Et råskinn av en elbil!

Med nye Ford Mustang Mach-E GT får du en helt rå 5-seters helelektrisk SUV med akselerasjon som en supersportsbil, samtidig som du har god plass til fem personer og bagasje.

Med opptil hele 487 HK og 860 Nm i dreiemoment leverer nye Mustang Mach-E GT mer dreiemoment enn noen annen produksjonsmodell fra Ford i Europa. 0 - 100 km/t går unna på bare 3,7 sekunder.§

Den elektriske familiebilen med GT-logoen har faktisk nesten 15 % mer dreiemoment enn den eksklusive supersportsbilen Ford GT.

Nye Mustang Mach-E GT leveres med firehjulstrekk som standard, og to elektriske motorer som uavhengig fordeler kreftene på bilens front- og bakaksel. Den er også utstyrt med avanserte MagneRide® adaptive dempere som justerer seg etter valgt kjøremodus - og et bremsesystem fra Brembo. Sammen gir dette en ekstremt underholdende kjøreopplevelse.

Les mer om den nye helelektriske råtassen, Mustang Mach-E GT her

Den kommer også med en ny kjøremodus, «Helt utemmet», som er utviklet for å balansere bruken av krefter og dreiemoment for best mulig rundetider på bane.

Unike lakkfarger og eksklusive eksteriørdetaljer

Mustang Mach-E GT har i praksis alt utstyr som standard. Du velger kun farge og eventuelt panoramatak.

I tillegg til to unike lakkfarger, Grabber Blue og Cyber Orange, kommer den nye modellen med hjulbuer i samme farge som bilen, en 3D-grill i fargen Dark Matter Grey og en unik frontstøtfanger med luftinntak og frontsplitter.

Eksklusive 20ʺ aluminiumsfelger med svarte detaljer i høyglans, røde bremsekalipere, svartlakkerte detaljer på blant annet tak, sidespeil, luftinntak og frontsplitter, er blant eksteriørdetaljene som kommer på den nye versjonen.

De første volumene av Mustang Mach-E GT som blir tilgjengelig for bestilling inneholder topputstyrte lanseringsmodeller som allerede er ferdig utstyrt med panoramatak og kommer i fargene Grabber Blue, Cyber Orange og Dark Matter Grey.

Sportsseter, soft touch-materialer og premium B&O lydsystem

På innsiden av det romslige førermiljøet setter du deg ned i Ford Performance-sportsseter med god polstring, kombinert med «soft touch» ratt- og dørdetaljer gir dette bilen et helt unikt utseende. Med bilen får du også som standard premium B&O lydsystem med 10 høyttalere, totalt bagasjeromsvolum på 502 liter hvorav 100 liter i en drenerbar frunk og en 15,5’’ skjerm med Fords SYNC 4A system som lærer av sjåførens vaner.

Mustang Mach- E GT kommer også som standard med en rekke avanserte førerassistanseteknologier som 360° kamera og intelligent adaptive cruisekontroll.

Nye Mustang Mach-E GT kommer som standard med et batteri på 88 kWt netto (99kWt brutto) og har en anslått rekkevidde i henhold til WLTP-målemetoden på opptil 500 km.*

Kontakt oss

[‡] Kalkulert høyeste ytelse av de elektriske motorene ved maksimal batterikraft. Dine resultater kan variere. 487 HK Performance boost levert i 5 sekunder.

[§] Basert på Fords egne tester med 1 fot rullende start.

[*] Oppgitt rekkevidde er basert på fulladet batteri. Rekkevidde er testet etter Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Faktisk rekkevidde vil variere ut fra en rekke faktorer som utvendig klima, kjørestil, vedlikehold av bil, alder på batteriet osv. Ladehastighet vil variere avhengig av en rekke faktorer som utvendig klima, temperatur og alder på batteri osv.

Mustang Mach-E GT
Mustang Mach-E GT
Mustang Mach-E GT
Mustang Mach-E GT
Mustang Mach-E GT

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser