Finansiering - Ford Credit

Finansiering Ford Credit

Ford Credit er et datterselskap av Ford Motor Company, og er del av et av de største bilfinansieringsselskapene i verden. Vi har tilbudt Ford-kjøpere finansieringsprodukter i Norge i over 20 år. Vi jobber hele tiden for å sikre at våre produkter og tjenester gjør det enkelt å finansiere en ny bil, samtidig som vi forsøker å yte best mulig kundeservice og -støtte.

Ford Credit Lån

Ford Credit Lån er et tradisjonelt gjeldsbrevlån med full nedbetaling som gir deg fleksibilitet til å skreddersy nedbetalingsperioden i henhold til dine behov.

Flexilån

Flexilån er et alternativ til lån med full nedbetaling, for deg som bytter bil regelmessig. Med Flexilån betaler man ned differansen mellom lånebeløp og restverdien som settes ved inngåelsen av låneavtalen. Denne restverdien avhenger av hvor langt man skal kjøre i låneperioden. Et produkt for de som ønsker et lavt terminbeløp og som bytter bil ofte.

Ford Flexi+ og Ford Flexi+ All in One

Om du velger å eie eller leie bilen har du mange av de samme forpliktelsene. Du må blant annet forsikre bilen, du må følge bilens serviceintervaller og du må bruke originale deler. Kjøper du et av Ford Flexi+ produktene kan du inkludere alle disse kostnadene i månedsleien slik at du unngår store overraskelser i låne eller leieperioden. I tillegg får du alltid en lav rente og lavt månedsbeløp avhengig av hva du ønsker inkludert i månedsleien, kontantinnsats, og hvor dyr bilen er.

Leasing for næringsdrivende – Ford MultiOptions

Vi i Ford Credit kan hjelpe deg å finne de rette bilene for din virksomhet og hjelpe deg med å få dem på veien – raskt og enkelt. Det er fordi vi er en av verdens største innen bilfinansiering, så vi kan tilby deg en rekke rimelige, fleksible og innovative produkter. Velger du Ford MultiOptions får du et komplett biladministrasjonssystem, inkludert rapporter på web og alle kostnader på én faktura per måned.

Produkter

Begreper rundt privat billeie

  • Startleie: Ved oppstart av leiekontrakten betaler man vanligvis en startleie (min. 12,5 prosent av bilprisen inklusive ekstrautstyr). Startleien gjør at de månedlige terminbeløpene blir tilsvarende lavere. I tillegg til startleien betales et etableringsgebyr samt årsavgift.
  • Forsikring: Som leietaker står man selv ansvarlig for å holde bilen forsikret. Det må tegnes kaskoforsikring på bilen, og man benytter sin egen oppsparte bonus.
  • Skatteregler: Hovedfordelene med Privat billeie er at man slipper å oppta gjeld og at bilutgiftene blir mer forutsigbare. Vær imidlertid klar over at Privat billeie er et leieprodukt, og at man dermed ikke får fradrag for renteutgiftene på selvangivelsen som for et lån.
  • Service: Det må tas ordinære servicer på bilen i h.h.t. serviceheftet hos en autorisert Ford-forhandler. Servicene betales av leietaker.
  • Momsregler: På Privat billeie nyter man godt av at Ford Credit som leasingselskap får fradrag for merverdiavgiften på bilen. Dermed blir leiegrunnlaget for renter og avskrivninger (som er det som inngår i leiebeløpet med tillegg av mva) lavt. Til gjengjeld må det betales merverdiavgift på både startleie, terminleie, årsavgiften og etableringsgebyret.


Hva er privat billeie

  • Privat billeie er et leieprodukt for privatpersoner og betales i månedlige leier i 36 terminer.
  • Det gir økt handlefrihet og man binder ikke opp øvrig sikkerhet, f eks huslån.
  • Man får en utgiftsføring i takt med verdiforringelsen på bilen og man har full bruksrett til bilen.
  • Ved endt leasingperiode returneres bilen til forhandler.


Ford Forsikring

Ford Forsikring er et samarbeid mellom Ford og forsikringsselskapet If, og er utviklet for at det skal være enkelt for deg som Ford-kunde å være riktig forsikret.

Gi bilen din det beste

Ford Forsikring gir deg ekstra trygghet. Hvis et uhell skulle skje, vil du få tilbud om merkeverksted. Dyktige fagfolk på Fords verksteder reparerer bilen etter skade og bruker bare Fords originale deler. If Skadeforsikring, som leverer Ford Forsikring i samarbeid med Ford, har blitt kåret til Norges beste samarbeidspartner av bilverkstedbransjen de siste fire årene, noe som betyr en god opplevelse for deg om bilen må på verksted. (Motorbransjen.no)

Enkelt å være riktig forsikret 

Med Ford Forsikring får du en svært god kaskodekning i bunn, som dekker alt det viktigste som kan skje med bilen din. Du kan bygge på denne dekningen med tilleggsforsikringer som passer akkurat deg, som leiebil så lenge bilen er på verksted og en omfattende dekning for motor, gir og driftsbatteri. Slik får du en forsikring skreddersydd for bilen din.

Best på kundeservice

Det er først når noe skjer at du ser hvor god forsikringen din er. If er ydmyke og takknemlige over å ha vunnet pris for beste kundeservice innen forsikring for fjerde året på rad i 2020*. *KS Indeks 2020/Kantar TNS

Ford Forsikring gjelder for både privatpersoner og bedrifter, og er en av markedets beste forsikringer. Har du Ford fra før, sjekk at du har Ford Forsikring på tlf. 21 49 69 95.

Les mer om bilforsikringen her.

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer