​Erlend Gunstveit vant The Voice og en ny Ford Mustang Mach-E

01.06.2021

Erlend Gunstveit fra Grimstad vant årets sesong av The Voice på TV2. Sørlendingen fikk lørdag overrakt førstepremien, en helt ny Ford Mustang Mach-E.

– Jeg er både takknemlig, overrasket og stolt over å vinne The Voice. Jeg kommer fra en familie hvor nesten alle har kjørt Ford. Da er det selvsagt ekstra stort også å vinne en ny Mustang Mach-E, selv om det er litt rart for en beskjeden sørlending at mange snur seg etter bilen når jeg kjører rundt i den, sier The Voice-vinneren.

Den helelektriske SUV-en han fikk overrakt av Ford Motor Norges markedsdirektør Geir Haugaard lørdag formiddag, har en helelektrisk rekkevidde på opptil 540 kilometer og er utstyrt med firehjulstrekk.

– Vi er veldig glade for å kunne overrekke denne til Erlend. Han er en verdig vinner og vi er trygge på at han vil bli fornøyd med sin nye Mustang Mach-E. Den kommer med et prisbelønt premium lydanlegg fra B&O så her er han i perfekte omgivelser når han skal nyte musikk, sin egen eller andres, sier Haugaard.

Vanvittig kjøre- og lydopplevelse

Den nye helelektriske SUV-en Mustang Mach-E er en helt unik kombinasjon av en elbil som byr på en rekordlang elektrisk rekkevidde på opptil 610 km, mulighet for firehjulstrekk, svært gunstige priser, rask lading og det absolutt siste innen avansert teknologi. Dessuten er den svært romslig og fleksibel og fungerer perfekt som en familiebil.

– Jeg har kjørt mye med den hele helgen, og det er en helt vanvittig kjøreopplevelse. Det kan ikke sammenlignes med noe annet jeg har kjørt tidligere. Jeg har også rukket å bli ekstra glad i lydanlegget. Det gir en helt enorm lydopplevelse og det er viktig for meg, sier den musikkglade 25 åringen.

Mer enn 1200 nye Mustang Mach-E registrert bare i mai

Bestillingene av nye Mustang Mach-E har ifølge markedsdirektøren gått over all forventning, Bare i løpet av mai er det registrert mer enn 1200 Mustang Mach-E i Norge. Frem mot sommeren vil Erlend Gunstveit og tusenvis av andre helelektriske ponnier gjøre Mustang Mach-E enda mer synlig på norske veier.

– Med Mustang Mach-E setter vi en helt ny standard blant elbilene for folk flest. Vi er helt sikre på at også Erlend vil bli svært fornøyd med sin nye helelektriske SUV. Dette er en elbil som er utviklet fra bunnen av for å bære den ikoniske Mustang-logoen med stolthet. Den er rask, den er morsom og den skal representere frihet for en helt ny generasjon Mustang-eiere, sier Ford Motor Norges markedsdirektør.

For en godt utstyrt Mustang Mach-E med en rekkevidde på opptil 440 km (Standard Range) er prisen fra 412 000 kroner.

En Mustang Mach-E med den lengste rekkevidden på opptil 610 kilometer og bakhjulstrekk vil koste fra 463 400 kroner.

Ønsker du firehjulstrekk og opptil 400 km rekkevidde vil Mustang Mach-E koste fra 482 000 kroner. For varianten med firehjulstrekk og rekkevidde på opptil hele 540 kilometer vil prisen være fra 544 000 kroner.

Kontakt ossLes mer om Mustang Mach-E

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer