Her er nye Ford Focus ST stasjonsvogn

17.05.2019

 

Ford viste i dag frem de første bildene av den helt nye råtassen Ford Focus ST som stasjonsvogn.

 

Focus ST, som er utviklet av Ford Performance, ankommer Norge i løpet av sommeren. Bilen kombinerer rå kjøreopplevelse med praktiske og familievennlige egenskaper i en sporty innpakning.

 

Den nyeste generasjonen av Fords 2.3-liters EcoBoost-bensinmotor er med sine 280 HK den sterkeste motoren som noensinne har blitt levert i en Focus ST. Den kan fås enten med en 6-trinns manuell girkasse eller som 7-trinns automatgirkasse.

 

Kommer også som diesel

 

Ford har også utviklet den sterkeste dieselmotoren som noensinne er levert til en Focus i den nye ST-varianten. Den 190 HK sterke 2-liters EcoBlue dieselmotoren leverer maksimalt med krefter ved 3500 o/min.

  • 190 HK diesel-utgaven koster fra 452 000,- som 5-dørs og 466 100,- som stasjonsvogn.
  • 280 HK bensin-utgaven koster fra 546 000,- som 5-dørs og 560 100,- som stasjonsvogn.
 

Nye Focus ST kommer også med flere kjøremoduser: glatt, normalt eller sport. Velger du Performance-pakken kan du også velge «Track mode».

 

     

 

Større og mer praktisk innvendig

 

Nye Focus ST har også blitt større og mer praktisk innvendig enn den forrige generasjonen. Den økte akselavstanden til nye Focus ST gir passasjerene langt bedre plass. Også bredden foran er blitt langt bedre. Focus ST er også for første gang tilgjengelig med tilhengerfeste, som gjør den mer anvendelig for familier.

Bilen er også utstyrt med flere avanserte sportsteknologier som gjør den perfekt, både som familiebil, men også til banekjøring.

 

For mer informasjon, bilder og videoer av nye Focus ST: KLIKK HER

 

Kontakt ossKlikk her for flere nyheter

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer